Jäsenasiaa

Lahden Navigaatioseuran jäsenyyden edellytyksenä on Suomen Navigaatioliiton merenkulkututkinnon hyväksytty suorittaminen ja siten saatu laivurin arvo. Seuran jäseneksi liitytään usein tutkintotilaisuudessa, mutta liittyminen on mahdollista myös muutoin. Jos olet kiinnostunut liittymään seuraan, ota yhteyttä info@lahdennavigaatioseura.fi. Liittymismaksu on 20 €, ja se on samalla myös liittymisvuoden jäsenmaksu. Tutkintotilaisuudessa liityttäessä liittymismaksu on 15 €. Jäsenmaksulasku lähetetään tyypillisesti toukokuussa.

Hyväksytysti suoritettu merenkulkututkinto oikeuttaa käyttämään kyseisen tutkintotason laivuriviiriä. Voit ostaa itsellesi laivuriviirin Lahden Navigaatioseuralta. Katso lisää tietoja Seuratuotteet-osiosta.

Lahden Navigaatioseuran jäsenten on myös mahdollista tilata Suomen Navigaatioliiton diplomi osoitukseksi menestyksekkäästä merenkulkututkinnosta ja saadusta laivurin arvosta. Lue lisää diplomin tilaamisesta Diplomit ja todistukset -osiosta. Hintatiedon löydät Seuratuotteet-osiosta.

Jäsenenä saat myös käyttää käyttää Enonsaaren tukikohtaa edulliseen hintaan, voit katsastuttaa veneesi Lahden Navigaatioseuran alusrekisteriin ja saat muutaman kerran vuodessa jäsenlehtemme Enonselän. Lahden Navigaatioseuran perälippu oikeuttaa vierailemaan Vesijärvi-Päijänteen-alueen veneseurojen julkisissa tukikohdissa.