Diplomit ja todistukset

Hyväksytysti suoritetun merenkulkuopin tutkinnon jälkeen sinun on mahdollista saada itsellesi diplomi tai todistus osoitukseksi hyväksytystä tutkinnosta. Tilauksen voi tehdä tutkintotilaisuudessa tai sen jälkeen.

Diplomin saaminen edellyttää Suomen Navigaatioliiton jäsenseuran, kuten Lahden Navigaatioseuran, jäsenyyttä. Diplomin tilaa aina se seura, jonka jäsen olet.

Jos olet Lahden Navigaatioseuran jäsen ja haluat itsellesi diplomin, mutta et tilannut sitä tutkintotilaisuudessa, ota yhteyttä info@lahdennavigaatioseura.fi.

Lahden Navigaatioseura jakaa perinteidensä mukaisesti diplomit uusille laivureille kesäkuisessa kipparijuhlassa. Uusia laivureita ovat edellisen kipparijuhlan jälkeen tutkintonsa suorittaneet henkilöt. Jos tilasit diplomin tutkintotilaisuudessa, mutta et pääse noutamaan sitä kipparijuhlasta, ota yhteyttä info@lahdennavigaatioseura.fi ja sovi diplomin toimituksesta. Noutamattomia diplomeja säilytetään kaksi vuotta tutkinnosta, jonka jälkeen ne tuhotaan.

Jos haluat todistuksen, mutta et tilannut sitä tutkintotilaisuudessa, ota yhteyttä suoraan Suomen Navigaatioliittoon. Tarkemmat tiedot todistuksen tilaamista varten löydät täältä.

Sekä diplomi että todistus rannikkomerenkulun tutkinnon suorittamisesta ovat molemmat Trafin hyväksymiä dokumentteja, joilla voi osoittaa kansainvälisen huviveneenkuljettajankirjan edellyttämän teoriaosaamisen.