Lahden Navigaatioseuran tukikohta ’Eno’

Tukikohta sijaitsee Vesijärvellä Enonsaaren koillispäässä. Sijainti: Lat 61°02, 283′ P Lon 25°35, 917’I (WGS84) Kartta aukeaa tästä.

Tukikohta on järjestäytyneiden veneilijöiden käytössä kesäkuun alusta syyskuun loppuun, jolloin laituri vedetään ylös.

Tukikohdan sauna ja grilli ovat veneilijöiden vapaassa käytössä aina, kun laiturissa on tilaa, ja saunavuoroistahan voi sopia. Puuvajassa on kuivia puita ja järvessä vettä.

Tukikohdan päärakennuksessa on tupa, kuisti, hyvä sauna ja pukuhuone. Lisäksi alueella on grillikatos, puuvaja, puucee ja T-laituri, jonka edessä on (kolme) kaksi peräpoijua.

Enossa järjestetään mm. lipunnosto & kevätkunnostustalkoot (toukokuussa), ja lipunlasku (syyskuussa), jolloin laiturin kävelysilta nostetaan ylös.

Myös muiden virallisten veneilyseurojen jäsenet ovat tervetulleita!

Avaimia tukikohtaan saa Enon isännältä 10 € hintaan.

Tukikohtamaksua perimme Lahden Navigaatioseuran jäseniltä 5 € /venekunta ja seuran ulkopuolisilta vierailta 10 € /venekunta. Lipas on saunan eteisessä ja sen vieressä olevaan vieraskirjaan toivomme teidän merkintöjänne.

Tukikohtamaksun voi maksaa myös seuran tilille FI87 4212 1120 1292 53. Käytä tällöin viitenumeroa 6101.

Tukikohdan isäntänä toimii Veikko Leinonen, puh. 040 513 4550, sähköposti veikkok.leinonen(at)gmail.com.