Enon tukikohdan käyttö koronarajoitusten aikaan

Enonsaaren tukikohdan käyttö koronarajoitusten aikaan on sallittua. Toivomme kuitenkin kaikkien käyttäjien noudattavan näitä ohjeita. 

Kuten aiemminkin, tukikohta on vain järjestäytyneiden veneilijöiden käytössä. Tämä osoitetaan oman veneseuran / navigaatioseuran lipulla, joka myönnetään katsastetuille huviveneille. Rajoitusten aikaan toivomme sinun saapuvan kuitenkin vain oman perheesi kera, ja jättävän ystävien kanssa saapumisen myöhemmäksi. 

Jos olet sairas, ethän tule tukikohtaan. Jos sairastut, poistuthan välittömästi. Jos sinut on määrätty karanteeniin, muistathan, että tukikohta ei ole kotisi, joten se ei sovellu karanteenin viettämiseen.

Rantautuessasi jätä riittävästi etäisyyttä naapuriveneeseen. Vältä kokoontumisia tukikohdassa muuten kuin oman venekuntasi jäsenten kesken. 

Grillipaikan käyttö venekunnittain on sallittu. Jos tukikohdassa on muitakin, vapautathan grillipaikan seuraavien käyttöön saatuasi ruuan valmiiksi. Kuten aina, jokainen huolehtii grillipaikan puhtaudesta ja roskien pois viennistä oman käytön jäljiltä. 

Saunominen on sallittua oman venekunnan kesken. Kuten aina ennenkin jokainen huolehtii saunatilojen siisteydestä. Poikkeuksellisesti pyydämme kuitenkin sinua pyyhkimään ovenkahvat, pöydän ja penkit pesuainevedellä vuorosi päätteeksi. Jos mahdollista, käytä saunassa omia pesuvateja.

Tämä ohjeistus on voimassa toistaiseksi.